A Trend.sk a továbbiakban nem ad teret Robert Fico figyelemelterelő, konspirációs elméleteinek.

 

„Robert Fico szerdán ismét Soros Györgyről fabulált, és a Kuciak-gyilkossággal kapcsolatos konspirációs elméleteket gyártott, többek között a meggyilkolt oknyomozó újságíró emlékére legyártott kitűzők miatt. Amíg a miniszterelnök ilyen és ehhez hasonló értelmetlenségekkel próbálja elterelni a figyelmet magáról a gyilkosságról, és elszalad az újságírói kérdések elől, a TREND.sk-n nem adunk neki teret”

 

– áll a portál szerda esti nyilatkozatában.

 

A Körkép.sk is csatlakozik

 hirdetes_300x300  

 

A TREND.SK havi szinten 730 ezer egyedi olvasójával a 20. legolvasottabb szlovákiai hírfelület.

 

A TREND.sk kezdeményezéséhez a Körkép.sk is csatlakozik. Portálunk ezekben a napokban piacvezető a szlovákiai magyar hírportálok között a Kuciak-gyilkossággal kapcsolatos tájékoztatás terén. A Körkép.sk-t  havi szinten mintegy 100 ezer egyedi olvasó keresi fel, olvasottságunk ezekben a napokban megközelíti a napi 10 ezer egyedi olvasót.

 

A Kuciak-gyilkosságot követő első napok sokkhatása után a Smer ellentámadásba lendült. Robert Fico hogy hatalmát megtartsa, kedden azzal vádolta meg Andrej Kiska államfőt, hogy beszédét, melyben széles kormányrekonstrukció és az előrehozott választások szükségességéről beszélt, nem Szlovákiában írták.

 

Majd folytatta azzal, hogy Kiska szerinte 2017. szeptember 20-án a külügyminisztérium munkatársai nélkül találkozott New Yorkban Soros Györggyel. Később pedig a tüntetők #All For Jan kitűzőjével kapcsolatban konspirált.

 

Sorosozás, figyelemelterelés, Fico-Kotleba szövetség – ez történt a Kuciak-ügy 8. napján

 

Körkép.sk

Nyitókép: Trend fb-oldala

 

Olvasóinknak ajánljuk:

 

Politikai maraton: Kiska megkezdte a tárgyalásokat az ellenzékkel, lesz bizalmatlansági indítvány. Percről percre

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!