A legerősebb ellenzéki párt, az SaS nem hisz abban, hogy ifj. Jozef Ráž képes lesz arra, hogy kivizsgáltassa a Kuciak–Kušnírová kettős gyilkosságot – informálta a TASR-t az SaS szóvivője, Katarína Svrčeková.

 

Úgy, ahogy Robert Ficonak megvan az ő Pellegrinije, úgy Robert Kaliňáknak is megvan az ő Ráža. Jozef Ráž Robert Kaliňák személyes jó barátja és jobbkeze. A Szabadság és Szolidaritás (SaS) pártja nem hisz abban, hogy képes lenne annak a kettős gyilkosságnak a kivizsgáltatására, ami egész Szlovákiát megrázta” – nyilatkozta Svrčeková.

 

A szóvivő azt is hozzátette, hogy „Ľubica Laššáková sokéves párttag jelölése a kulturális miniszteri posztba – azután, hogy a művészvilág elutasította Erik Tomášt –  ismét bizonyítékul szolgál arra, hogy a Smer-SD kiüresedett”. Az SaS ellenzéki párt továbbra is előrehozott választásokat sürget.

 

 hirdetes_300x300  

Igor Matovič, az ellenzéki OĽaNO vezére szerint néhány miniszter barátra cserélése nem jelent kormányrekonstrukciót. Ez az egész csupán paródia. Matovič bízik benne, hogy Andrej Kiska államfő úr az összes alkotmányos kompetenciáját teljes mértékben kihasználja, és megújítja az emberek bizalmát az államban.

 

Igor Matovič: Úgy viselkednek, mint 89-ben a kommunisták

 

Teraz.sk

Nyitókép: TASR

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!