Idén 65. alkalommal kerül sor a Miss World szépség világversenyre, melyet ezúttal a dél-kínai Sanya-ban rendeznek. 2015-ben Szlovákiát a húszéves besztercei Lujza Straková képviseli, Magyarországot pedig a 21 éves Kiss Daniella.

 

A döntő ugyan csak december 19-én lesz, de a 112 szépség már most Kínában van, ahol különboző programokon, felkészítőtáborokon vesznek részt.

 

Az idei Magyarország Szépe, Daniella a bírák előtt népviseletben mutatott be előadást. A megmérettetésre egyedül készült fel, és olyan jól sikerütl teljesítenie, hogy még mindig vezeti az internetes szavazást.

 hirdetes_300x300  

Az internetezők szerint jelenlegi állás szerint a magyar lány a legszebb a világonA fiatal szépség komoly kihívás előtt áll, hiszen Kulcsár Edina koronáját örökölte meg, aki tavaly a Miss World világversenyen második helyezést ért el és az Európa Szépe címet is elvitte.

daniella
Kiss Daniella népviseletben. Kép: facebook

 

A Miss Slovakia 2015 nyertese, Lujza – aki egyébként pedagógiát tanul a besztercebányai Bél Mátyás Egyetemen – gyetvai népviseletben kápráztatta el a zsűrit. Ruhája annyira tetszett a Miss World 2015 szervezőinek és a helyi újságíróknak, hogy öltözéke kapcsán külön interjút készítettek vele.

 

lujza
Lujza gyetvai népviseletben Szlovákiát képviseli a Miss World 2015 világversenyen. Kép: facebook

„A népviseletekben való hivatalos bemutatkozó során a szlovák népviseletet mutattam be. A ruha különleges színessége a szlovák nép büszkeségét jelképezi. A ruha fő eleme a hagyományos, színes menyasszonyi párta. A ruhát több mint egy éven át készítették, minden részletét kézzel varrták” – mesélte Lujza.


(bystricoviny.sk, nlcafe.hu, nyitókép: tradablebits.com)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!