Ötödikként lép színpadra az Eurovíziós Dalfesztivál szombat esti stockholmi döntőjében Freddie, aki Pioneer című dalával képviseli Magyarországot. Az előadó a döntő pénteki első főpróbája után telefonon az MTI-nek azt mondta, hogy nagyon várja a döntőt.

 

 

„Akkor éneklünk, amikor mondják. Ötöst kaptunk, ötödikként lépünk színpadra”

 

– fogalmazott Freddie, hozzátéve: nem foglalkozik semmivel, csak várja a döntőt. Az énekes elmondta: nem tudja még, hogy lesz-e változtatás a produkcióban, ez a svéd kollégákon múlik.

 hirdetes_300x300  

 

 

A 26-es finálénak kiemeltként tagja az Egyesült Királyság (Joe & Jake – a dal címe: You’re Not Alone), Franciaország (Amir – J’ai cherché), Olaszország (Francesca Michielin – No Degree of Separation), a házigazda, tavalyi győztes Svédország (Frans – If I Were Sorry), Spanyolország (Barei – Say Yay!) és Németország (Jamie-Lee – Ghost).

 

 

A döntőt 21 órától a Duna televízió élőben közvetíti, előtte az Elővízió című felvezető műsort láthatják a nézők. Szombat este a fővárosi Március 15. téren a látogatók kivetítőkön követhetik az Elővízió és az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének adását. A KIOSK-ban A Dal 2016 fellépői adnak ingyenes koncertet: Petruska, Ív és Gáspár Laci.
MTI

Nyitókép: eurovisionworld.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!