A JOJ TV ‘Česko Slovensko má Talent’ című tehetségkutató műsorának vasárnapi adásában még a zsűri szája is tátva maradt, mikor meglátta a gútai teremkerékpáros lányok előadását.

 

A lányok – Szabó Dóra, Glofák Viktória, Vincze Alica és Domin Henriett annak a Gútai Teremkerékpár Klubnak a tagjai, amely Szlovákiában egyedüliként a művészi kerékpározással is foglalkozik.

 

 

 hirdetes_300x300  

A kvartett, bár esetenként változnak a tagok, évek óta részt vesz Európa- és világbajnokságokon is, ahol sorra dobogós helyezéseket érnek el.

 

Érdemes megjegyezni, hogy a lányok nem először próbálkoznak be a szlovák tehetségkutató műsorban, tavaly szintén részt vettek a megmérettetésen, ám akkor a középdöntő helyett az ugyanakkor megrendezett malajziai világbajnokságot választották – itt bronzérmesek lettek.

 

Egy tavaly, a YouTube-ra, illetve a facebookra feltöltött videójukat egy hét alatt több millióan tekintették meg, ami szintén szép teljesítmény.

 

 

Aki kíváncsi a lányok produkciójára, október 8-án megnézheti őket élőben a komáromi Sportcsarnokban, ahol klubjuk rendezi meg a Nyílt Szlovák Teremkerékpár Országos Bajnokságot.

 

További sok sikert kívánunk a lányoknak a döntőhöz!

 

Körkép.sk, szia.sk

Nyitókép: facebook.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!