Egy igazán színes világsztár-csokorral lepte meg Valentin napra a Telekom VOLT Fesztivál a rajongóit. Már biztos, hogy június végén Sopronban az újjáalakult Pendulum live-ra, a Years & Years-re, a Knife Party-ra, a The Cult-ra, az Of Mice & Men-re és az Enter Shikarira is bulizhatnak a jubileumi fesztivál látogatói. Kedvezményes jegyekből már egyre kevesebb van, ezek április 9-ig kaphatók országszerte.

 

A zúzás garantált lesz, ígérik a szervezők

 

A negyedszázados jubileumhoz megfelelő körítés is dukál, így élő show-val érkezik hazánkba a pár éves kihagyás után tavaly visszatérő legendás drum’n’bass formáció, az elsöprő erejű fellépéseiről híres Pendulum, a szervezők pedig remélik, már a legújabb dalokból is kaphatnak ízelítőt a fesztiválozók.

 

 hirdetes_300x300  

 

2017-ben rajtuk kívül fellép még a BBC Sound of 2015 nyertese, az elektropopban utazó Years & Years, akik első lemezükkel nem csak a szigetországot, hanem egész Európát és Amerikát is meghódították. Visszatér egy igazi legenda is Sopronba: a kisebb-nagyobb megszakításokkal már 34 éve működő, tavaly friss lemezzel jelentkező The Cult megkerülhetetlen szereplő a rockzene történelmében, 2006-ban már headlinerként szerepeltek Sopronban.

 

 

A hardcore vonalat a brutális energiájú fellépéseiről híres közönségkedvenc, Enter Shikari erősíti, a metalcore-rajongók örömére – első alkalommal Magyarországon – itt lesz az Of Mice & Men és a The Devil Wears Prada is, szóval a zúzás garantált lesz, ígérik a szervezők.

 

 

És ha már fellép a Pendulum, akkor a kistesó sem maradhat ki: az ausztrál zenekar két tagja által alapított electro house-os, EDM-es Knife Party fellépése is egy hatalmas bulit ígér, de fellép az argentin house legenda, Hernan Cattaneo is.

 

Az idei fesztivál lesz a leghosszabb

 

A szervezők minden korábbinál több vendéget várnak a 25. Telekom VOLT Fesztiválra, mely eddigi történetének leghosszabb fesztiválja lesz, hiszen hat napig tart idén. A nyitónapi Petőfi Zenei Díj gálát követően június 27-én a Linkin Park lép színpadra, de ugyancsak a VOLT vendége lesz idén – mások mellet – az Imagine Dragons, Martin Garrix és Ellie Goulding is. Kedvezményes jegyek – korlátozott számban – április 9-ig kaphatók, országszerte.

 

Volt Fesztivál

Nyitókép: ShortScore

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!